UPRAVNI ODBOR TD ZAJČJA DOBRAVA
Izvoljen na občnem zboru društva 28. januarja 2011

Adamlje Lojze

predsednik

Cvetlična pot 10, Lj.-Polje

528 34 75 /  041 708 362

Benčina Marija

podpredsednica

Sneberska cesta 103, Lj.-Polje

549 32 30 /  031 424 670

Dimnik Stana

članica

Sneberska cesta 101a, Lj.-Polje

041 799 522

Hvala Zdravko

član

Sončna pot 18, Lj.-Polje

041 799 232

Janež Jože

član

Sneberska cesta 42, Lj.-Polje

051 606 164 /  041 694 487

Trajbarič Štefan

član

Cesta na Ozare 1, Lj.-Polje

529 32 92 /  041 299 182

Žle Tatjana

blagajničarka

Novo Polje c. XVI/6b, Lj.-Polje

549 32 50 /  051 673 397

Kadunc Leopoldina

tajnica

Sneberska cesta 84, Lj.-Polje

529 34 63 /  031 562 044

NADZORNI ODBOR TD ZAJČJA DOBRAVA

Novak Ljuba

Novo Polje c. XVIII/2d, Lj.-Polje

040 363 131

Podobnik Edo

Cesta v Zajčjo dobravo 17, Lj.-Polje

 041 750 531

Dovč Miro

Sneberska cesta 33, Lj.-Polje

528 27 10 /  040 600 784

DISCIPLINSKA KOMISIJA

Benčina Jože

Sneberska cesta 103, Lj.-Polje

549 32 30

Vrecl Jožica

Novo Polje c. XII/10, Lj.-Polje

528 49 61 /  041 778 228



POROČILO O DELOVANJU TD ZAJČJA DOBRAVA
Za leto 2011

 

ZELJE Z MESOM
1 glavica zelja, 600 g mesa, 8 žlic olja, 2 paradižnika, čebula, mleta paprika, pol kozarca kisa ali vina, sol poper. Meso narežemo na koščke in ga popražimo na maščobi. Dodamo nasekljano čebulo, mleto papriko in prelijemo z vrelo vodo. Pokrijemo in na majhnem ognju dušimo. Ko je meso na pol mehko, primešamo na rezance narezano zelje in dušimo do mehkega. Tik pred koncem dodamo še na kocke narezan zrel paradižnik ali malo paradižnikove mezge in vino ali kis. Tekočina se mora vsa pokuhati. Popramo. Kuhamo uro in pol.

ZELJNA JUHA
Zeljna glava, 5 krompirjev, 8 dag slanine, pol žlice moke, čebula, zelen peteršilj, kumina, sol poper.Zeljne liste operi, zreži na prst široke rezance in jih skuhaj v vreli slani vodi. Kuhane krompirje pretlači in zmešaj s krompirjevo vodo. Na zrezani slanini spraži narezano čebulo, dodaj moko in krompir ter odcejeno zelje. Soli, popraj, dodaj kumino in kuhaj 10 minut. Ko je jed kuhana, dodaj peteršilj.

>> več receptov

OGLEJTE SI NAŠ VIDEO POSNETEK “ZAJČJA DOBRAVA” (16 Mb)